Alsikderig souschef med ledelseserfaring inden for storkøkkener til gastronomisk netværk hos ISS

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ansøgningsfrist: 5. juni 2024

 

Er du en erfaren leder i et storkøkken og kan du skabe gode relationer med mennesker? Så er du muligvis den souschef vi søger. Vi tilbyder et job, hvor der er plads til familie og fritid, da arbejdstiden er mandag-fredag i tidsrummet kl. 7-15. Vi tilbyder ligeledes et fantastisk sammenhold i teamet og div. medarbejdergoder, som du kan læse mere om i annoncen.

 

Alsidigt job med fokus på ledelse, samarbejde og kundetilfredshed 

Sammen med et team af dygtige medarbejdere og kolleger, er du ansvarlig for at skabe unikke frokost, møde- og event oplevelser for vores ca. 800 daglige gæster

Vi har forskellige Food Court Restauranter, hvilket betyder, at vi hver dag tallerkenserverer forskellige kulturelle madopleveler fra hele verden, og hvor den personlige service spiller en central rolle. Vi går op i grønne retter, økologi og bæredygtighed.

 

Vi kan således tilbyde dig en alsidig stilling som souschef, hvor du aktivt deltager i produktionen, men også delegerer dagens opgaver samt motiverer og coacher køkkenteamet. 


Sammen med din køkkenchef får du ledelsesansvaret for et engageret team, der består af nogle fantastiske medarbejdere. Det er dit ansvar, at lede og motivere køkkenteamet, så de stortrives samtidig med at madoplevelsen hos brugerne opnår stor tilfredshed.

 

Er du vores nye souschef? 

Vi ser gerne at du kan sige ja til følgende:  

  • Er faglært kok med ledelseserfaring fra hotel- og restaurationsbranchen   
  • Har et højt fagligt niveau 
  • Har erfaring med at drifte et storkøkken
  • Brænder for at lave mad, ledelse og god service
  • Bliv en del af et stort gastronomisk netværk

 

I ISS er kernen i vores forretning service. Vi brænder for at skabe serviceoplevelser og gøre en forskel for vores gæster. Vi kan i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kollegaer – og et attraktive gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed.

Du bliver dermed en del af et stort gastronomisk netværk med mulighed for sparring og inspiration.

For eksempel besøger ISS-kokke fra forskellige lande hinanden i vores Chef Exchange, og hvert år holder vi ISS Culinary Competition, hvor kokke fra hele verden dyster mod hinanden. Vi tror på, at alle rummer et potentiale. Et potentiale som vi ønsker at understøtte gennem gode personlige og faglige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye jobs på tværs af organisationen.

 

Derudover får du en række personalegoder i form af rabatordninger, mulighed for at leje ferieboliger i ind- og udland, kunstforening og sociale arrangementer. Der er træningsfaciliteter på lokationen, fri personaleparkering og rigtig gode forbindelser, hvis du benytter offentlig transport.


Ansøgning

Send din ansøgning med vedlagt CV via nedenstående link senest d. 5 juni 2024.  Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig. Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information til stillingen, kontakt venligst: Køkkenchef, Daniel Mahler på tlf. 61 41 58 11

 
dk.issworld.com
#APlacetoBeYou #LI-DNI

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Høje-Taastrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

ISS Facility Services, Gyngemose Parkvej, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6050959

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet