Bliv ernæringsassistentelev eller gastronomelev og udvikl dine kulinariske evner hos Henriksdal fælleskøkken

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ernæringsassistentelev eller Gastronomelev med speciale i smørrebrød og catering med lyst til at lave mad med hjertet 

Bliv en del af vores fabelagtige elev team. Som elev hos Henriksdal fælleskøkken får du en spændende elevplads, hvor du selv har stor indflydelse på din arbejdsdag og får mulighed for at udvikle dine evner i tæt samarbejde med engagerede og dygtige kolleger. 

Hos os bliver du en del af et superdedikeret team, bestående af ernæring assistenter, kokke og konditor. Engagementet er højt og vi har fokus på kvalitetsråvarer og ærligt håndværk. Vi ønsker at udvikle vores køkken til glæde for vores beboere og mange gæster. Det gør vi med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder og nye smagssammensætninger, der overrasker - og hvor smagen er i højsædet. 

Vi leverer mad til ca. 300 beboere på døgnforplejning, fordelt på fem plejecentre og fire cafeer. Vi er en arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur og glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Vi har et samarbejde med kantinen på Høje-Taastrup rådhus, hvor en del af din uddannelse vil foregå i rådhuset moderne kantine. 

Hos os kan du kan starte i mesterlære eller du kan have bestået grundforløb 1 og 2 som enten gastronom eller ernæringsassistent. Vi tager også gerne voksenelever (voksenløn). 

Teamplayer med passion for mad 

Du er positiv, servicemindet og frem for alt er du en teamplayer. Du har passion for mad, sans for kvalitet synes det er spændende at arbejde med økologi. Det er vigtigt, at du er mødestabil, er god til at arbejde selvstændig, målrettet og er god til at tage ansvar. 

Vi tilbyder dig: 

Indflydelse på din arbejdsdag og stor medbestemmelse 

Individuelt tilrettelagt elevplan 

Personlige og engagerede praktikvejledere 

Evaluerende samtaler og opfølgning under hele forløbet 

Mulighed for at kombinere teori og praksis 

Engagerede kolleger som prioriterer at give rum til eleverne 

Mulighed for et social netværk med andre elever i køkkenet 

Du møder et køkken med stor erfaring med at uddanne ernærings assistenter og gastronom elever 

En uformel omgangstone i et dynamisk team 

Vi Producere og tillaver selv diæter  

Vi anvender økologiske grønsager, som følger årstiden 

Vi sætter en ære i at producere/bage brød, lave deserter og kager selv. 

Vi har mulighed for at tilpasse mødetider individuelt. 

Arbejdstid 
Din ugentlige arbejdstid er 37 timer med arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne. Løn under uddannelse i henhold til gældende overenskomst på området. Opstart efter aftale. 

Ansøgningsfristen er 1 november 2024 

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.  

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte køkkenchef Eva Bojsen 23 84 13 83/ Peter Mørup Jansen 51 53 41 71 på hverdage i tidsrummet 9-15. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Høje-Taastrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Høje-Taastrup Kommune, Valbyvej 47, 2630 Taastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-11-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6117459

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet