Erfarne SOSU-assistenter og -hjælpere til Det fleksible team i Høje-Taastrup Hjemmepleje

Profilbillede
dato

Vil du have en afvekslende hverdag med masser af faglige udfordringer, gode kolleger og stor fleksibilitet? Det fleksible team i Høje-Taastrup Hjemmepleje vokser og derfor kan du nu blive del af et team med høj faglighed og hvor der ikke er to dage, der er ens.

For et år siden ansatte vi i Høje-Taastrup Hjemmepleje de første seks dygtige medarbejdere i vores fleksible team og nu er vi klar til at udvide. Som ansat i det fleksible team, får du faste vagter i hele hjemmeplejen, en afvekslende hverdag og stor indflydelse på din arbejdstid. 

Vi tilrettelægger din vagtplan sammen, så den passer til dine ønsker, hvis du fx vil have blandede dag- og aftenvagter, om du vil have nattevagter eller om du foretrækker at arbejde i dagvagt. Dog ser vi gerne, at du er indstillet på at arbejde hver 3. weekend, ligesom dine kolleger.

En del af et stærkt fagligt fællesskab

Det meste af hjemmeplejen er i marts 2023 flyttet i nye, fælles lokaler på Taastrupgårdsvej og snart flytter den sidste gruppe med. Det har givet os rammerne for et tæt fagligt fællesskab, som vi glæder os til at invitere dig ind i.

Når du starter, får du en grundig introduktion til hele hjemmeplejen, som består af fem distrikter og en særskilt nattevagt. Du er typisk ca. en-to uger ad gangen i det samme distrikt, når en kollega herfra er fraværende. Her indgår du i hverdagen på lige fod med dine kolleger og deltager i triagemøder, kompetenceudvikling og den daglige sparring med kolleger. 

Du kan forvente at blive en del af et fællesskab, hvor vi passer godt på hinanden og hvor vi lægger vægt på dialog - også når vi ikke er enige. Vi er en blandet gruppe, hvor nogle har været her i over 20 år og andre er helt nyuddannede. Fælles er et stort engagement og at vi sætter en ære i vores faglighed og i at kunne yde pleje af høj kvalitet. Også de dage, hvor vi har travlt

Stor erfaring og god til at skabe nye relationer 

Fordi du vil få vagter i hele kommunen, vil du ofte få nye og forskellige opgaver og møde nye borgere. Derfor er du god til hurtigt at etablere en tillidsfuld relation til borgerne og du har formentlig allerede en del års erfaring fra hjemmepleje eller plejehjem. Samtidig har du stadig lyst til at udvikle din faglighed og til at dele ud af din erfaring til kolleger. 

Derudover kan du nikke ja til at du:

  • Er uddannet SOSU-assistent eller SOSU-hjælper
  • Har fokus på rehabilitering i det daglige samarbejde med borgerne 
  • Er mødestabil og omstillingsparat
  • Har en anerkendende og åben tilgang til både borgere og kolleger
  • Kan arbejde selvstændigt og i et team – og beder om hjælp, når du har brug for det
  • Er skarp til at dokumentere, gerne med erfaring med CURA, som vi anvender

I en stor del af kommunen kører vi på elcykel, men vi har også bilruter, så kørekort er en fordel, men ikke et krav. Vi stiller elcykel eller bil til rådighed. 

Om stillingen
Som udgangspunkt er stillingen på 37 timer om ugen, med weekendvagt hver 3. uge. Hvordan du ønsker at sammensætte din vagtplan, finder vi ud af sammen. Løn, ansættelsesvilkår og pension følger gældende overenskomst. Der gives et fast tillæg for den fleksible stilling. 
Du får desuden gratis adgang til kommunens træningscenter på Parkvej

Ansøgning
Vi kalder til samtale og ansætter løbende, så send dit CV og en kort ansøgning allerede i dag.
Du er også velkommen til at ringe og aftale et kort besøg, hvis du se vores nye lokaler og høre mere om jobbet og Høje-Taastrup Hjemmepleje. 

Vil du hellere arbejde i et fast distrikt, er dette også en mulighed - dog bliver ansættelsen i distrikt 5 og her får man ikke tillægget som man får i det fleksible team
Ring til daglig leder Gitte Anthonisen på tlf.: 43 35 37 48.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Høje-Taastrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Høje-Taastrup Kommune, Taastrupgårdsvej 28A, 2630 Taastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-04-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6004855

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet