Københavns Vestegns Politi: Nyt fra Taastrup - mandag den 13. juli

Kilde: Københavns Vestegns Politi

Taastrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Narkokørsel i Glostrup
Mandag den 13. juli kl 01.37 stoppede en af vores patruljevogne en bilist på Tavleholmsvej i Glostrup. Bilisten oplyste, at han have røget hash for et par dage siden og efterfølgende slog narkometeret ud for netop dette. Billisten erkendte delvist i øjeblikket.


Indbrud i villa i Ballerup

Søndag den 12. juli kl. 18.21 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en villa på Kastebjergvej i tidsrummet mellem lørdag den 11. juli kl. 09.00 og søndag den 12. juli kl. 18. Et vindue var brudt op, og der var bl.a. stjålet elektronisk udstyr og smykker. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

Anholdt for både spiritus- og narkokørsel
Fredag den 10. juli kl. 22.06 observerede en patrulje en bil i høj fart ved Ballerup Boulevard. Patruljen bragte bilen til standsning. Føreren af bilen, en 23-årig kvinde, fik foretaget en alkometertest, der viste en for høj promille. Hun blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. En efterfølgende narkometertest medførte, at kvinden også blev sigtet for narkokørsel. Hun erkendte delvist i øjeblikket. 

 

Butikstyveri i Høje-Taastrup
Søndag den 12. juli kl 17:03 blev vi kaldt til et storcenter i Taastrup, hvor en butiksansat havde stoppet en 16-årig pige, som var mistænkt for tidligere på ugen at have stjålet en eyeliner. Da hun vendte tilbage til butikken, blev hun tilbageholdt af centervagten. Da vi kom til stedet, erkendte pigen i øjeblikket.

Indbrud i villa i Brøndby
Søndag den 12. juli kl. 13.13 blev et indbrud i en villa på Hedegårds Allé i Brøndby anmeldt. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem mandag den 6. juli kl. 12.00 og søndag den 12. juli kl.13.10. Et vindue var brudt op, og der var bl.a. stjålet smykker. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

 

Anholdt for både spiritus- og narkokørsel samt kørsel uden førerret
Fredag den 10. juli kl. 23.59 bemærkede en patrulje en bil, der kørte frem for rødt lys. Patruljen gjorde tegn til, at bilen skulle standse, men i stedet for at standse, accelererede bilen og forsøgte at køre væk. Kort efter lykkedes det at få bilen bragt til standsning på Gammel Køge Landevej i Brøndby. Føreren af bilen, en 25-årig mand, blev skønnet påvirket af alkohol, hvilket en alkometertest bekræftede. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. En narkometertest medførte, at han også blev sigtet for narkokørsel. Derudover viste det sig, at han ikke havde førerret, så han blev også sigtet for kørsel uden førerret samt for at have kørt frem fra rødt lys. Sigtede erkendte delvist i øjeblikket. 

Indbrud i lejlighed i Gladsaxe
Fredag den 10. juli kl. 07.42 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en lejlighed på Gladsaxe Møllevej i tidsrummet mellem torsdag den 9. juli kl. 14 og fredag den 10. juli kl. 07.35. Et vindue var brudt op, og der var bl.a. stjålet smykker. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

Kørte for stærkt og uden kørekørt i Ishøj
Fredag den 10. juli kl. 23.13 i forbindelse med en hastighedsmåling blev en bil bragt til standsning på Køge Bugt Motorvejen i Ishøj. Føreren af bilen blev sigtet for at køre for stærkt. Derudover viste det sig, at han ikke havde kørekort, så han blev også sigtet for kørsel uden førerret. Den sigtede erkendte i øjeblikket. Ejeren af bilen blev desuden sigtet for at have overladt bilen. 

Tyveri fra varebil i Søborg
Fredag den 10. juli kl 09:01 modtog vi anmeldelse fra en håndværker, der havde haft indbrud i en af sine varebiler. Indbruddet var angiveligt sket i tidrummet fra torsdag den 9. juli kl 23:00 og frem til fredag den 10. juli kl 0545, mens bilen holdte ud for Buddingevej 184 i Søborg. I forbindelse med indbruddet var der forsvundet diverse værktøj fra bilen. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.