Københavns Vestegns Politi: Nyt fra Taastrup - torsdag den 24. september

Kilde: Københavns Vestegns Politi

Taastrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Butikstyveri i Albertslund
Tirsdag den 22. september kl 1845 blev en af vores patruljevogne sendt til et supermarked på Egelundsvej i Albertslund. Her havde en ansat bemærket en bil på p-pladsen foran supermarkedet, som muligvis kunne sætte i forbindelse med et butikstyveri tidligere på dagen. Politifolkene fandt via bilen frem til en østeuropæiske mand, som stemte med signalement på den person der tidligere på dagen havde forladt supermarkedet med vare uden at betalte. Manden erkendte at have stjålet bl.a. yoghurt, øl og sodavand og han blev sigtet for butikstyveri.

Motorcykelulykke i Albertslund
Tirsdag den 22. september kl 2006 modtog vi anmelde om en soloulykke på Motorring4 ved Albertslund. En motorcyklist have mistet herredømmet over sit køretøj, mens han havde kørt ca. 200 km/t. I forbindelse med ulykken havde manden slået sig voldsomt, men kunne selv ringe efter hjælp. Det er endnu afklaret, hvorfor motorcyklisten mistede herredømmet over sin MC.

Butikstyveri i Gladsaxe
Tirsdag den 22. september kl 18.55 havde en butiksdetektiv tilbageholdt en 26-årig østeuropæisk kvinde i et supermarked i Gladsaxe. Kvinden erkendte over for politiet at hun have stjålet vare for knap 1000 kr i butikken og hun blev anholdt. 

Anholdt for narkokørsel i Ballerup
Onsdag den 23. september kl. 02.24 blev en bil bragt til standsning ved Grantofteparken. Føreren af bilen, en 44-årig mand, blev skønnet påvirket. Han blev anholdt og sigtet for narkokørsel og kørt til Politigården i Albertslund for blodprøve. Han erkendte forholdet i øjeblikket.  

Anholdt for narkokørsel i Glostrup
Tirsdag den 22. september kl. 22.46 bragte en patrulje rutinemæssigt en bil til standsning på Ejby industrivej. Føreren af bilen, en 20-årig mand, blev skønnet påvirket og blev efter at have fået foretaget en narkometertest anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev efterfølgende kørt til Politigården i Albertslund for blodprøve. Han nægtede forholdet i øjeblikket. Han blev også sigtet for ikke at have medbragt sit kørekort.

Anholdt for narkokørsel i Høje-Taastrup
Mandag den 21. september kl. 16.47 bemærkede en patrulje en bil, hvor føreren sad med en mobiltelefon i hånden under kørslen. Bilen blev standset på Høje Taastrup Vej. Føreren af bilen, en 23-årig mand, blev skønnet påvirket, hvilket en narkometertest bekræftede. Han blev anholdt og sigtet for narkokørsel og kørt til Politigården i Albertslund for blodprøve. Han nægtede forholdet i øjeblikket. Han blev også sigtet for at benytte håndholdt telefon under kørslen. Derudover blev han fundet i besiddelse af hash, hvilket han også blev sigtet for. 

Indbrud i lejlighed i Rødovre
Mandag den 21. september blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en lejlighed på Tårnvej i Rødovre. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem kl. 09.30 og kl. 12.15. En dør var brudt op, og der var bl.a. blevet stjålet kontanter. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

 


Flere artikler