Ressourcepædagog til Baltorpskolens Fritidsordning - afdeling Rugvænget

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du optaget af at skabe inkluderende udviklings- og læringsmiljøer for børn, og bidrage til udviklingen af den ressourcepædagogiske funktion på Baltorpskolen? 

- Så håber vi at høre fra dig.

Vi søger en dygtig ressourcepædagog, som kan bidrage til en udviklingsproces, med fokus på: mellemformer og dokumentation af opgaverne, samt at skabe gode deltagelsesmuligheder for alle børn, både i skoletiden og i BFO, som står for Ballerups Fritidsordning. 

Dine vigtigste opgaver
Du har blik for den enkelte elev og har et afsæt i at alle børn gør det bedst de kan og det er os, de professionelle, som skal skabe rammer og strukturer, der gør at de kan lykkes, lære og udvikle sig.

De vil være en del af en udviklingsproces, med fokus på systematik, skriftlighed og dokumentation af opgaverne.

Som ressourcepædagog er du med til at skabe sammenhæng mellem skole og fritid, hvor du understøtter børnenes sociale og faglige udvikling i tæt samarbejde mellem skole og fritidsdelen. I BFO indgår du i vores organisering med faste funktioner og pædagogiske aktiviteter. 

På Baltorpskolen har vi blikket rettet mod fællesskaberne, da alle børn har ret til at være en del af et fællesskab, som er betydningsfuldt for dem.

Dine kompetencer

Vi søger en ressourcepædagog som

  • Har en pædagogisk uddannelse og har erfaring eller lyst til at arbejde som ressourcepædagog.
  • Vil og har kompetencer til at indgå i det tværfaglige samarbejde, ift. at udvikle en mellemform på skolen, for elever med socio-emotionelle udfordringer
  • Kan indtage børnenes perspektiv - og du har en indgroet tro på, at alle børn kan lykkes, og at de gør deres bedste ud fra de forudsætninger, de har.
  • Kan skabe relation til og mellem børnene og være med til at skabe et miljø, hvor børnene fra specialafdelingen inkluderes.

 

Det får du hos os
På BFO Kornvænget vil du møde 85 dejlige børn, som er fordelt på distriktsbørn og børn fra Tale og Høreafdelingen, samt et stærkt team på 10 medarbejdere der består af blandet køn, desuden er vi praktikinstitution.

BFO Kornvænget ligger uden for skolens arealer, i egne lokaler og eget udeområde. 

Hvem er vi

●    BFO er tæt knyttet til Baltorpskolen, og alle medarbejdere indgår som en betydningsfuld del af den samlede organisation.

●    Som vores nye medarbejdere skal du lægge skolepædagog-timer i indskolingen. Arbejdstiden er placeret i tidsrummet 06:30–16:45 mandag til torsdag og fra 06:30–16:30 om fredagen. 

●    Vi arbejder med udgangspunkt i Low Arousal og BAL (Ballerups Analyse af Læringsmiljøet). 

Vil du vide mere

Kom gerne forbi, før du søger - Vi tager hellere end gerne en uformel snak og viser dig rundt, inden du sender din ansøgning. Ring blot til pædagogisk leder Rune Nordgren Larsen på telefon 2044 4821 eller skriv på mail runl@balk.dk og aftal et tidspunkt.

Du kan også læse mere om Baltorpskolen på vores hjemmeside https://baltorpskolen.dk/ eller om Ballerup Kommune som arbejdsplads på https://job.ballerup.dk/forside 

Ansættelsesproces og løn
Ansættelsesdatoen er den 1. oktober 2023 eller hurtigst muligt.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 33.

Vi tilbyder løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

Ansøgningsfrist 7. august 2023

Send din ansøgning online. Klik på ”Ansøg” nedenfor og vedhæft din ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Høje-Taastrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Ballerup Kommune, Rugvænget, 10C, 2750 Ballerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://job.ballerup.dk/ad/ressourcepaedagog-til-baltorpskolens-fritidsordning-afdeling-rugvaenget/arhy18/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5861444

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet