Seneste regnskab fra JS EL-TEKNIK ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

JS EL-TEKNIK ApS i Taastrup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 262.521 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde JS EL-TEKNIK ApS en bruttofortjeneste på 1,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MUGNI ApS i Taastrup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -3,5 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MUGNI ApS en bruttofortjeneste på 5,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


RAFI ApS i Taastrup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -874.540 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde RAFI ApS en bruttofortjeneste på 5,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Zleep Hotel Copenhagen City ApS i Taastrup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -848.364 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Zleep Hotel Copenhagen City ApS en bruttofortjeneste på 4,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Bedi A/S i Taastrup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -1,5 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Bedi A/S en bruttofortjeneste på -7.400 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Flere artikler