Seneste regnskab fra Lokalbolig Taastrup ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

Lokalbolig Taastrup ApS i Taastrup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 3,2 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. december 2019 til 30. november 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Lokalbolig Taastrup ApS en bruttofortjeneste på 5,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 7,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


AUTOKLIMA ApS i Taastrup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,1 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde AUTOKLIMA ApS en bruttofortjeneste på 1 million kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1 million kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


LINCO VVS ApS i Taastrup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 77.237 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde LINCO VVS ApS en bruttofortjeneste på 1,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


IKEA A/S i Taastrup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 349,3 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. september 2019 til 31. august 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde IKEA A/S en bruttofortjeneste på 1,3 milliarder kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,4 milliarder kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


NIELSEN & NIELSEN CITY 2 ApS i Taastrup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 13.212 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde NIELSEN & NIELSEN CITY 2 ApS en bruttofortjeneste på 791.515 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Flere artikler