Social- og sundhedsassistent til Bofællesskabet Sønderhaven

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kunne du tænke dig at arbejde i døgn på et bosted med udviklingshæmmede mennesker, så læs med her. 

Bofællesskabet Sønderhaven (BOF) i Ballerup søger en social og sundhedsassistent. Stillingen er på 37 timer pr. uge med tiltrædelse hurtigst muligt. Der er mulighed for et andet timeantal, hvis du ønsker det.

I Sønderhavens bofællesskab bor tolv bofæller med hvert deres støttebehov. Her er en dejlig atmosfære, hvor der er plads til mange grin. Derudover er der masser af omsorg for hinanden. For alle, der bor her, er det vigtigt, at man føler sig set og hørt, samt forstået og respekteret for den, man er. Det er vigtigt, at du er i stand til at se mennesket bag diagnosen.

Dine vigtigste opgaver
Dine arbejdsopgaver er bl.a. at løse forskellige udfordringer i relation til den enkelte beboer og støtte og motivere beboerne i de daglige gøremål med henblik på at gøre den enkelte mere selvstændig i eget liv. Du bliver medansvarlig for gennemførelsen af de pædagogiske aktiviteter. 

Det er vigtigt at støtte beboerne i at tage selvstændige initiativer, at sige til og fra, og i at give udtryk for deres ønsker og meninger. Vi arbejder således med høj grad af selvbestemmelse og medinddragelse. 

Dine kompetencer
Vi søger en kollega, som ønsker at være en del af et dynamisk team, og som kan bidrage fagligt og personligt både til vores beboere og også meget gerne til personalegruppen. 

Du må gerne have erfaring/kompetencer med dokumentation i Nexus i forhold til det sundhedsfaglige område. Vi søger en faglig stærk SSA, som også kan have et sundhedsoverblik over vores 12 beboere i samarbejde med en SSA-medarbejder, der kommer to gange om ugen. 

Derudover forventes det, at du har empati, overblik og humor. Du skal have mod på at udvikle og fastholde en høj kvalitet i opgaven.

Derudover skal du være klar på blandede vagter og weekendvagter hver 3. weekend.

Det får du hos os
Her er en dejlig atmosfære, hvor der er plads til mange grin. Derudover er der masser af omsorg for både hinanden og vores borgere. Vi er en personalegruppe, som ud over en høj faglighed er nysgerrige, hjertevarme og engagerede, og vi arbejder med en anerkendende tilgang.

Vi tager bl.a. på sommerferie med vores skønne beboere. Der er ligeledes en række traditioner, og vi har plads til flere gode ideer.

Hvem er vi
Bofællesskabet Sønderhaven (BOF) er et tilbud for voksne med handicap. Målgruppen på bofællesskabet er beboere med bl.a. udviklingshæmning, autisme, cerebral parese, Downs syndrom samt forskellige former for kommunikations handicap, hvor enkelte har betydeligt svært ved at kommunikere, og andre har et verbalt sprog. 

I hverdagen arbejder vi med at udvikle beboernes sociale og personlige kompetencer med henblik på, at de bliver så selvhjulpne og selvstændige som muligt.

Beboerne er fordelt på to etager med seks boliger på hver etage.

Vil du vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til daglig leder Elisabeth Simonsen på telefon 2516 9760.

Læs mere om Ballerup Kommune som arbejdsplads på job.ballerup.dk

Ansættelsesproces og løn
Ansættelsesdato er hurtigst muligt.

Vi holder to samtaler, som er fordelt på uge 25 og uge 26.

Ansøgningsfrist: tirsdag den 20. juni 2023

Vi tilbyder løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

Send din ansøgning online. Klik på ”Ansøg” nedenfor og vedhæft din ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

Vi glæder os til at møde dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Høje-Taastrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ballerup Kommune, Hold-An Vej, 7, 2750 Ballerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://job.ballerup.dk/ad/social-og-sundhedsassistent-til-bofaellesskabet-sonderhaven/hxkung/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846163

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet