Spændende stilling som Tekniker hos Terminalen Taastrup - Bidrag til succes gennem fagligt håndværk og solidt samarbejde

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du nyuddannet automekaniker eller måske en erfaren diagnosetekniker? Har du lyst at blive en del af en forhandlerkæde hos én af autobranchens største aktører, hvor du gennem fagligt håndværk og solidt samarbejde vil bidrage til vores fremtidige succes? Så se her! 

 

TIL DEN NY UDLÆRTE ELLER ERFARNE DIAGNOSE/HØJVOLTS TEKNIKER

Til den ny udlærte eller dig der kommer med et par års erfaring, sikrer vi den helt rette videreuddannelse inden for vores mærker; Hyundai og BYD. Gennem løbende uddannelse og sparring med erfarne kolleger, får du solid oplæring, så du klædes godt på til en hverdag hvor høj kvalitet, kundetilfredshed og godt teamsamarbejde spiller en afgørende rolle for vores succes.

Er du en mere erfaren tekniker og brænder for fx fejlsøgning og diagnosticering, så får du hos os en unik mulighed for videreuddannelse og specialisering, hvor vi gennem fleksibel tilrettelæggelse af arbejdet vil bidrage til din videre udvikling og viden til din værktøjskasse.

HØJ KVALITET OG MEDARBEJDERTILFREDSHED SKABER FUNDAMENTET 

Hos Terminalen Taastrup søger vi en tekniker, der i samarbejde med det øvrige team på værkstedet skal sikre høj kvalitet i det udførte arbejde samt bidrage til en god kundetilfredshed på tværs af forretningen. Dette lykkes vi med, fordi vores medarbejdertilfredshed ligger i toppen af branchen og vi har en stærk kultur med fokus på sammenhold, samarbejde og anerkendelse.  

 

STRUKTURERET HOLDSPILLER 

Du er uddannet mekaniker med en stærk teknisk baggrund. Som person er du proaktiv, struktureret og arbejder selvstændigt med høj disciplin, men samtidig er du altid klar til at hjælpe dine kolleger. Du har fokus på god kundeservice og høj kvalitet, hvor du altid stræber efter at gøre arbejdet rigtigt første gang.

 

DIN NYE ARBEJDSPLADS 

Vores forhandlerkæde Terminalen A/S er en multibrand kæde med 7 forretninger i Danmark, hvor målsætningen er, at give vores kunder den bedste service til den rigtige pris. Hos Terminalen Taastrup er vi autoriseret forhandler af Hyundai, BYD, Mazda og Suzuki og vi går meget op i, at vores medarbejdere altid bliver opdateret og uddannet, så de besidder den korrekte viden inden for vores bilmærker. 

Du vil desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche med mere end 1200 medarbejdere i norden, Tyskland og Baltikum.  

Vores værdier ordentlighed, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes. 

Vil du lære endnu mere om vores kollegaer og hvad du kan blive en del af? Følg os på Instagram - NCG People og LinkedIn 

 

VIL DU MED PÅ HOLDET? 

Eller har du spørgsmål, så kontakt Eftermarkedschef Henrik Olsen på henols@terminalen.dk  eller tlf 2845 6481. Du er også meget velkommen til at registrere din ansøgning snarest muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Høje-Taastrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Terminalen Taastrup A/S, Øtoftegårdsvej, 2630 Taastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6071852

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet