Specialiseret psykolog til rådgivning af komplekse børnesager

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du psykolog med erfaring indenfor børneområdet? Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring fra PPR, børnepsykiatrien eller andet og ønsker at dygtiggøre dig inden for det specialiserede børneområde. Vil du samtidig rådgive fagpersonale over hele landet i de mest komplekse sager, så har vi jobbet til dig. 

Vi tilbyder en stilling med høj grad af fleksibilitet, hvor du kan dygtiggøre dig, få din specialistuddannelse samt få tid til at fordybe dig i både psykolog- og tværfagligt vidensarbejde.  

Velkommen til Specialrådgivningen for Børn og Unge 

Du vil blive en del af Specialrådgivningen for Børn og Unge, som varetager opgaver for Den Nationale Videns- og Specialrådgivningsorganisation (VISO) under Institut for Kommunikation og Handicap (IKH), som hører under Region Midtjylland.  

Din daglige base vil være i Høje Taastrup (lige ved stationen). Du skal forvente en del rejseaktivitet rundt på Sjælland og mødeaktivitet på tværs med afdelingen i Århus. 

Vi søger to psykologer til 32-37 timer. 

Vi er et tværfagligt team af specialister inden for både neuropsykologi, ergo- og fysioterapi, logopædi, musikterapi og specialpædagogik, som udreder og rådgiver i komplekse børnesager ud fra vores specialistviden. Målgruppen er børn og unge 0-18 år. 

Udover udrednings- og rådgivningsopgaverne formidler vi vores viden i form af kurser og temadage over hele landet, tilbyder supervision, samarbejder med forskningsinstitutioner mv. 

Anvend din viden i komplekse børnesager 

Her får du ansvar for at rådgive på en række sager i samarbejde med dine kollegaer med andre faglige baggrunde. Sagerne handler typisk om svære kommunikative, sociale, udviklingsmæssige eller motoriske vanskeligheder, som kræver en tværfaglig vurdering. Vi vægter derfor det tværfaglige samarbejde højt. 

Du skal kunne se dig selv i: 

 • rådgivningsforløb i kommunerne 
 • udrede børn og unge med fx udviklingsforstyrrelser, adfærdsproblematikker eller andet 
 • skrive udredningsrapporter i samarbejde med kolleger med andre fagligheder 
 • facilitere møder mellem fagprofessionelle, sagsbehandlere og forældre 
 • indsamle og formidle ny viden gennem kurser for fx kommuner, institutioner og hospitaler 
 • indgå i interne og eksterne projektgrupper for at vidensdele og sikre faglig udvikling på området 
 • være tovholder på komplekse og nogle gange konfliktfyldte sagsforløb 
Få faglig dybde og fleksibilitet i hverdagen 

Hos os får du mulighed for en alsidig hverdag med tid til at gå i dybden med dine sager. Vi vægter høj faglighed, ordentlighed og respekt for og nysgerrighed på hinandens fagligheder. 

Vi tilbyder fleksible arbejdstider og god mulighed for hjemmearbejde. Du bliver desuden del af en psykologgruppe på 5 psykologer, der mødes til videndeling og sparring på tværs af afdelingerne.  

I Høje Taastrup afdelingen sidder vi 14 fagpersoner, 2 administrative medarbejdere og en afdelingsleder. 

Vi lægger vægt på at holde os fagligt ajour og være specialister på vores felt, så der er rig mulighed for kurser og videreuddannelse – som vi håber, du har lyst til at tage del i.  

Du kan specialisere dig i enten klinisk børne- og ungepsykologi, neuropsykologi med børn og unge eller måske pædagogisk psykologi. 

  
Du har din faglighed i orden, og er samtidig nysgerrig på andre fagligheders perspektiver. Derudover forestiller vi os, at du: 

 • er autoriseret psykolog - måske har du en specialistuddannelse indenfor børneområdet, men det er ikke et krav 
 • har arbejdet med børneområdet i nogle år – det kan fx være fra PPR, børne- og ungepsykiatrien eller en anden rolle, hvor du har skullet danne dig overblik over børnesager 
 • har erfaring med eller kan se dig selv i rollen som mødefacilitator ved fx samarbejdsmøder og netværksmøder, som kan være konfliktfyldte 
 • har været eller kan se dig selv være tovholder på komplekse sagsforløb 
 • har kørekort. 
Interesseret? 

Ved spørgsmål om den faglige opgaveløsning kan du kontakte afdelingsleder Heidi Slotsgaard på tlf. 2944 1618 eller psykolog Karen Bøtkjær på tlf. 20 43 62 11. 

Send din ansøgning, dit CV og autorisationsbevis via nedenstående link. Ansøgningsfrist er onsdag den 26. juni 2024. Samtalerne holdes mandag d. 1. juli i uge 27, Banestrøget 19, 1., 2630 Taastrup  

Vi glæder os til at høre fra dig! 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Høje-Taastrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Banestrøget, 19, 2630 Taastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072480

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet