Sygeplejerske søges til Psykiatrisk Ambulatorium Gladsaxe (team Lyngby-Gentofte)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi har brug for dig, der søger et afvekslende job med mulighed for indflydelse på tilrettelæggelse af egen arbejdsdag. Vi tilbyder en arbejdsplads med plads til grin og socialt samvær, og hvor arbejdsmiljø og trivsel vægtes højt.


Din hverdag Du bliver en del af et af vores F-ACT-teams (Fleksible Assertiv Community Treatment), hvor vi yder intensiv ambulant psykiatrisk behandling til patienter med diagnoser indenfor psykosespektret og patienter med ikke-psykotiske tilstande og lavt funktionsniveau. Du vil indgå i et tværfagligt team, der består af psykiatere, specialpsykolog, psykologer, sygeplejersker, social- og sundhedsassistent, recovery-mentor, sekretærer og socialrådgiver, som du er i tæt kontakt med, og hvor der er altid mulighed for sparring.

Du bliver en del af en forbedringskultur, hvor vi styrer efter at skabe mere værdi for patienterne. Det betyder i hverdagen, at du i samarbejde med dine kolleger, har fokus på; systematisk at forbedre kvaliteten i arbejdet, den nødvendige kompetenceudvikling, og effektiviteten af vores arbejdsgange ud fra patienternes behov og ønsker.


Vores forventninger til dig

  • Du er sygeplejerske med erfaring fra psykiatrien.
  • Du kan arbejde målrettet og selvstændigt, da du har egne patienter og udkørende funktion, og dermed selv strukturerer dine arbejdsopgaver.
  • Du er god til at samarbejde, da du skal arbejde tæt sammen med det tværfaglige team om at skræddersy forløb til patienterne.
Vores tilbud til dig Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Du får tildelt en mentor, der hjælper med et grundigt introduktions- og oplæringsforløb, så du bliver fortrolig med FACT-modellen, det daglige arbejde og rutinerne. Vi afholder supervision hver 4. uge.

Vi tilbyder dig gode karrieremuligheder, hvor du løbende har mulighed for at udvikle dig fagligt blandt andet gennem kurser.


Hvem er vi Ambulatoriet er en del af Psykiatrisk Center Ballerup, som er et center med ca. 700 ansatte. Ambulatoriet er organiseret med 2 F-ACT- teams og et bostedsteam. Behandlingen af patienterne sker i tæt samarbejde med pårørende, sagsbehandlere, jobcentre mm. Behandlingen er forankret i den kognitive referenceramme og en recovery-orienteret tankegang.


Løn og ansættelsesvilkår Du bliver ansat i en fast stilling på 37 timer om ugen med tiltrædelse pr. 1 august 2023 eller snarest derefter.

Arbejdstiden i ambulatoriet er i dagtimerne mandag-fredag. Som nyansat sygeplejerske bliver du i øvrigt knyttet til et specifikt døgnafsnit, hvor du indgår i vagtarbejdet fredag, lørdag og søndag hver 6. uge. Vi sørger naturligvis for at klæde dig godt på til opgaven. Det sker i form af et individuelt intro­program, vidensdeling og sparring med kolleger. Og så sker det i form af løbende kompetenceudvikling med afsæt i dine erfaringer og behov.

Stillingen kræver kørekort, da vi har en udkørende funktion og tager på hjemmebesøg. Vi stiller elbiler til rådighed, men cykler også gerne.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.


Interesseret? Synes du, at ovenstående lyder interessant, så send os din ansøgning via linket her på siden.

Ansøgningsfrist den 22. juni 2023. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Ønsker du at vide mere om stillingen og ambulatoriet, eller har du spørgsmål til vagtarbejdet, er du meget velkommen til at kontakte oversygeplejerske Karina Ellegaard på tlf.: 38642530 / 21995756

Vi glæder os til at høre fra dig!Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Høje-Taastrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Psykiatrisk Center Ballerup, Maglevænget 2, 2750 Ballerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=249958&DepartmentId=14252&MediaId=4947&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846781

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet