Sygeplejerske – Vil du have mere tid i kontakten med den enkelte, mindske vagtbyrden og bruge dine somatiske kompetencer i arbejdet med patienter med spiseforstyrrelser?

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Bliv en del af Danmarks største spiseforstyrrelsesklinik på Psykiatrisk Center Ballerup! Vi tilbyder faglig udvikling og specialisering inden for et område, der er højt prioriteret.


Top 3 – Derfor skal du arbejde på døgnafsnit 5, Psykiatrisk Center Ballerup

 1. Vi prioriterer tid og ro til at fordybe sig i kerneopgaven!
 2. Vi har brug for dine somatiske kompetencer – Du kommer til at arbejde i spændingsfeltet mellem psykiatrisk relationsarbejde og akut og somatisk sygepleje!
 3. Vi er et højtspecialiseret afsnit og tilbyder derfor grundig specialeoplæring og uddannelse.
Du bliver en del af et højtspecialiseret døgnafsnit

På døgnafsnit 5 behandler vi patienter med svær anoreksi fra hele Region Hovedstaden, samt fra Region Sjælland. Der er plads til 8 patienter med behov for døgnindlæggelse, hvoraf 3 senge er intensive pladser, hvor patienterne har brug for mere intensiv behandling både somatisk og psykiatrisk. Patientforløbene er ofte langvarige og med høj grad af comorbiditet.


Hverdag og arbejdsopgaver

Du støtter patienterne i deres forandringsproces og bringer dine sygeplejefaglige kompetencer i spil. Mere præcist er du primær kontaktperson for 1 – 2 patienter, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. omfatter:

 • Måltidsforberedelse og støtte til spisning
 • Forebyggelse og behandling af somatiske komplikationer
 • Støtte til indsigt i de tanker, følelser og adfærd, som ligger til grund for spiseforstyrrelsen – herunder psykoedukation til patienter og pårørende
 • Behandling af psykiatrisk comorbiditet
 • Miljøterapeutisk arbejde og motiverende samtaler med patienterne
 • Deltagelse i tværfaglige møder (med og uden patienter)
Behandlingen bygger på elementer fra kognitiv- og dialektisk adfærdsterapi samt motivationsfremmende kommunikation, som er særligt vigtigt i forhold til denne patientgruppe. Vi har et godt tværfagligt samarbejde om at skabe gode, sammenhængende patientforløb.


Højtspecialiseret – det lever vi selvfølgelig op til, når det kommer til introduktion og uddannelse!

Vi sørger for grundig indføring i dine arbejdsopgaver og specialet, hvilket indebærer et struktureret og planlagt introduktionsforløb inkl. fast mentor i introduktionsperioden. Mulighed for følgevagter den første måned.

På afsnittet er der gode udviklingsmuligheder, både på kort og lang sigt. Fx er der mulighed for at deltage på 3 dages grunduddannelse i spiseforstyrrelser samt uddannelse i Dialektisk Adfærdsterapi rettet mod patienter med spiseforstyrrelse.

Som en del af din oplæring vil det også være muligt at komme på introduktionsdage på PC Ballerups andre afsnit for spiseforstyrrelsesbehandling.

For at bringe de sygeplejefaglige kompetencer endnu mere i spil i behandlingen, er vi aktuelt i gang med en større udvikling af arbejdsgange og plejestrukturer. Dette arbejde bliver du en del af og får dermed mulighed for at påvirke den fremtidige behandling på området.

Vi har ugentlig undervisning og supervision hver 14. dag og du bliver en del af et team, der er kendetegnet ved høj faglighed, godt humør og stort engagement tværfagligt.


Om dig:

 • Du er sygeplejerske og interesseret i at lære specialet at kende.
 • Du er psykisk robust, rolig og kan agere rollemodel i spisesituationen.
 • Du er fagligt nysgerrig og har fokus på helheden – både ift. psykiatrisk og somatisk sygepleje.
 • Du er en god samarbejdspartner i det tværfaglige team, men er samtidig tryg ved at arbejde selvstændigt.
 • Du har en oprigtig interesse for dine kolleger.
Ansættelsesvilkår

Alt efter ønske, kan du blive fortrinsvis aftensygeplejerske eller arbejde i blandede vagter.

Der vil være weekendvagter gennemsnitligt hver tredje weekend (2-4) eller hver anden alt efter dit ønske. Tiltrædelse efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.


Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, specialet eller afsnittet, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Julie Nordenhof Saabye på 41418217 eller julie.nordenhof.saabye@regionh.dk eller assisterende afsnitsleder Jeanette Stensbirk Midjord tlf.: 2567 4273.

Ansøgning, CV og relevante dokumenter sendes online via linket på siden senest d. 22. juni 2023.

Vi glæder os til at læse din ansøgning og indkalder til samtaler løbende.

Læs og hør mere om Psykiatrisk Center Ballerup og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Høje-Taastrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Psykiatrisk Center Ballerup, Maglevænget 2, 2750 Ballerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=249954&DepartmentId=21882&MediaId=4947&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846722

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet