Vi søger en Kok, Ernæringsassistent, Cater med speciale i smørrebrød til Henrikdal Fælleskøkken

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en Kok, Ernæringsassistent, Cater med speciale i smørrebrød eller anden relevant uddannelse inden for fødevarebranchen, der har lyst til at lave mad med hjertet

Henriksdal Fælleskøkken er på udkig efter en ny fantastisk kollega. En med en masse køkkenerfaring, som er klar til at indgå i vores team bestående af kokke, ernæringsassistenter, ufaglærte og elever, der alle brænder for at lave mad fra bunden

Er du velbevandret i det klassiske danske køkken og vil du være med til at udvikle i takt med tiden og beboernes behov, så er det måske dig, der skal være en del af vores fantastiske hold.

Hos os bliver du en del af et superdedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt håndværk. Vi ønsker at udvikle vores køkken til glæde for vores beboere og mange gæster. Det gør vi med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder og med nye smagssammensætninger, der overrasker - og hvor smagen er i højsædet.

Køkkenet producerer døgnforplejning til 350 beboer, fordelt på 5 plejecenteret, der ud over driver vi 4 caféer, for området beboer og gæster.

Vi forventer af dig…

At du er positiv, servicemindet og har en omgængelig personlighed.

Du har passion for mad samt sans for kvalitet, men frem for alt er du en teamplayer. 

Du finder det spændende at arbejde med økologi. 

Det er vigtigt, at du er mødestabil, er god til at arbejde selvstændig, målrettet og er god til at tage ansvar.

Vi tilbyder:

  • En uformel omgangstone i et dynamisk team
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelse struktur og glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. 
  • Indflydelse på din arbejdsdag og stor medbestemmelse
  • Menuplanlægning sammen med dine kolleger
  • Engagerede kolleger 
  • Mulighed for kompetenceudvikling
  • En god introduktion til vores organisation, husene, arbejdsgangen og opgaverne

Arbejdstid
Din ugentlige arbejdstid er 37 timer i dagtimerne og weekend vagt hver 4. uge. 

Ansøgningsfristen er den 2. april 2024

Vi forventer at holde samtaler løbende.

Opstart efter aftale.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Eva Bojsen tlf.: 23 84 13 83 på hverdage i tidsrummet 9-15.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Høje-Taastrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Høje-Taastrup Kommune, Valbyvej 47, 2630 Taastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6009677

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet