BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Tænk, hvis du, kunne føre togene frem til kunderne, så de kan få en god rejseoplevelse.
Forestil dig, at du sørger for sikkerheden og klargøring af S-togene, så alt er i orden, inden toget fremføres til perronen.
Vil du være med til at gøre en forskel for en masse mennesker og for vores planet?
Du kan være med til at sikre, at de ca. 350.000 mennesker, der hver dag kører med S-toget, kommer godt og sikkert frem og får en god rejseoplevelse.
Vil du med på rejsen? Så sæt kryds i kalenderen d. 14. juni 2024, hvor du kan blive inviteret til informationsmøde om både jobbet og uddannelsen samt en kort screeningssamtale, hvis du går videre i rekrutteringsprocessen.
Derfor skal du blive klargøringsmedarbejder Jesper Hansen, klargøringsmedarbejder på S-banen, fortæller:
”Jeg oplever en afvekslende hverdag. Min arbejdsdag kan foregå på alle tider af døgnet, og nogle dage forløber efter planen, mens andre kan være mere uforudsigelige.
Det jeg sætter mest pris på ved mit job er, at det ikke er stressende, selvom vi ofte har travlt. Der er også stor frihed under ansvar i vores arbejde.
Jeg nyder virkelig at arbejde udendørs, hvor jeg blandt andet rangerer med togene. Og så er det gode kollegaskab også vigtigt for mig.”
Få en uddannelse med en kombination af teori og praksis Inden du er uddannet som klargøringsmedarbejder, skal du gennemgå vores interne uddannelse. Det er et intensivt fultidsforløb med løn, som varer omkring 57 dage.
Her lærer du at fremføre S-tog, så du kan rangere toget. Du får også en grundig viden om driftsmæssige forhold ift. jernbanesikkerhed og teknisk viden.
Vi sørger for en dybdegående oplæring, der gør dig klar til at løse opgaverne på egen hånd. Vi er med dig hele vejen, bare du er parat til at lære.
Det er ikke muligt at afholde fridage eller ferie, mens du er på uddannelsen.
Du skal bestå en køreprøve i slutningen af forløbet, der giver dig adgang til at fortsætte som klargøringsmedarbejder til S-tog.
Du kan læse mere om DSB, uddannelsen, opgaverne og ansættelsesvilkår HER.
Sådan ser en typisk dag ud Dine primære opgaver er at fremføre/rangere S-tog på depotområdet og til og fra perronen samt at udføre klargøringsopgaver på S-tog.
Når du har bestået din uddannelse, kan en typisk arbejdsdag se sådan ud:
Du møder ind på en morgenvagt, hvor du starter med at opdatere sikkerhedsreglementerne i systemet. Herefter gennemgår du dagens arbejdsplan, henter de klargjorte tog og fremfører dem til perronen.
Efter din frokost henter du tog fra depotområdet som du skal klargøre. Her tjekker du toget for eventuelle fejl og udskifter om nødvendigt reservedele som sæder, lys m.m., hvorefter du fremfører toget til perronen.
Du registrerer eventuelle fejl på togene og lukker færdige opgaver i vores system.
I løbet af din arbejdsdag taler du med både håndværkere, rengøringspersonale fra ISS og dine kollegaer.
Skiftende arbejdstider i et fast rul Jobbet som klargøringsmedarbejder er en fuldtidsstilling med skiftende arbejdstider. Arbejdstiderne følger som udgangspunkt et fast rul og kan være på alle tider af døgnet, året rundt. Vagterne er fordelt på morgen, middag, aften og nat samt hver anden weekend.
Kører du i et fast rul, kender du dine vagter for et år ad gangen, og kører du som afløser, kender du dine vagter en måned ad gangen.
Du har mulighed for at bytte vagter eller tage flere vagter. Fordelen ved skiftende arbejdstider er, at du får frihed til at planlægge gøremål på dine fridage, da du har flere fridage og fordi dine vagter er på 8 timer, mens din reelle arbejdstid kun er 6,8 timer pr. dag.
Du kan læse mere om løn, løntillæg og ansættelsesvilkår HER, under spørgsmål og svar.
Er du en af vores nye klargøringsmedarbejdere? Som klargøringsmedarbejder udfører du et sikkerhedsklassificeret arbejde, hvilket betyder, at Trafikstyrelsen er med til at sætte kravene til jobbet.
Vi forventer, at
- Du er mindst 18 år
- Du har som minimum 9. klasses afgangseksamen
- Du taler, skriver og forstår dansk
- Du kan helbredsgodkendes af Trafikstyrelsen (normal hørelse og godt syn med normal farvesans m.m.)
- Du kan bestå uddannelsen, så du kan modtage et førerbevis til S-banen
- Du har kendskab til Office-pakken
Du gør dig umage – både med at lære under uddannelsen, og når du senere klargør vores S-tog, så de kommer til perronen til tiden.
Du værdsætter frihed, ansvar, sikkerhed og frisk luft. Du tager ejerskab for dine opgaver, har et stærkt fokus på sikkerhed, når du udfører opgaverne, og trives med at bruge meget tid udendørs, når du henter S-togene fra depotområdet.
Du nyder en alsidig hverdag og er parat til at tilpasse dig, hvis din arbejdsplan ændrer sig i løbet af dagen.
Du sætter også pris på et godt samarbejde, både når du samarbejder med rengøringen, håndværkere, S-baneførerne eller dine kollegaer.
Du trives med skiftende arbejdstider, og du kan sagtens se dig selv arbejde på forskellige tider af døgnet hele året rundt og hver anden weekend.
Hvem er vi? Du bliver en del af et team på over 85 kollegaer, der også klargør tog til S-banen, og du vil være en del af ca. 6000 medarbejdere i hele DSB.
I S-tog har vi 2 produktionsledere, hvoraf den ene vil blive din nye leder, og du vil også have omkring 2000 kollegaer i hele togdriften.
Du arbejder sammen med kollegaer i alle aldre og med forskellige baggrunde. Og du vil opleve et arbejdsmiljø, hvor alle værdsætter samarbejde og hjælpsomhed, og hvor alle har det til fælles, at de elsker at køre tog og gøre en forskel for kunderne.
Ansættelsessted og ansættelsesvilkår Du vil blive tilknyttet et af DSB’s arbejdssteder i Storkøbenhavn, men du arbejder i hele hovedstadsområdet.
Du modtager løn under uddannelsen, og efter at du har bestået uddannelsen og er blevet helbredsgodkendt, vil du have jobgaranti.
Du ansættes efter gældende overenskomst.
Læs mere om vores personalegoder HER.
Søg nu Ansøgningsfristen er d. 2. juni 2024. Opstartsdatoen for jobbet er d. 9. september 2024.
Du skal ikke lave et CV og en ansøgning for at søge jobbet. I stedet skal du besvare en række spørgsmål. Vi er særligt interesseret i din motivation for at søge jobbet og om du kan indfri kravene fra Trafikstyrelsen.
Herefter skal du først udfylde en kort test, som måler din sikkerheds- og risikoprofil, og som du skal bestå med et tilfredsstillende resultat. Du modtager testen på mail efter du har søgt stillingen.
Det er en forudsætning, at du har udfyldt testen, for at komme i betragtning til jobbet.
Rekruttering- og ansættelsesforløbet Gennemfører du testen med tilfredsstillende resultat, vil du blive indkaldt til et informationsmøde og en screeningssamtale d. 14. juni 2024, så sæt allerede kryds i kalenderen NU.
Bliver du udvalgt til den videre proces, skal du til en individuel samtale, hvor du forud for denne skal besvare en personprofil. Vi forventer at samtalerne ligger d. 20. og 21. juni. Personprofilen bruges som et dialogværktøj til samtalen. Til samtalen vil du blive bedt om at medbringe din straffeattest.
Hvis du tilbydes jobbet, skal du efterfølgende gennemgå en helbredsgodkendelse, og en fastansættelse er på betingelse af, at du bliver helbredsgodkendt af Trafikstyrelsen.
Du kan læse mere omkring helbredsgodkendelsen på Trafikstyrelsens hjemmeside under Helbredsgodkendelse.
Har du spørgsmål til jobbet, kan du skrive til rekrutteringssupport@dsb.dk
Vi glæder os til at høre fra dig!
#LI-SG1
#LI-Onsite
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Høje-Taastrup Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
DSB, Banestrøget 5 Taastrup, Telegade, 2630 Taastrup
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 02-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6047390