CYBERDIVISIONEN SØGER SYSTEMSIKKERHEDSOFFICER

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at drive og udvikle IT-sikkerheden i Forsvaret? Har du mod på at få stærke kompetencer inden for IT-sikkerhed og trives du i en travl hverdag med stort samspil på tværs af hele Forsvarsministeriet?

Finder du en hverdag med rådgivning, støtte, udarbejdelse af risikovurderinger, akkrediteringer og øvrig sikkerhedsdokumentation interessant? Så har vi i Cyberdivisionen lige nu en spændende jobmulighed som vores nye Systemsikkerhedsofficer.

Om os

Du bliver en del af Forsvarets Cyberdivision i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI), som er en af Danmarks største leverandører af digitale systemer og services.

Cyberdivisionen løser en række drifts- og udviklingsopgaver, som skaber fundamentet for kommunikation og IT for Forsvarets ansatte ombord på skibe i Nordatlanten eller på mission i ørkenen – men også i Oksbøl og Hjørring.
IT-sikkerhed er et kritisk element for, at Forsvarets ansatte skal fungere optimalt og sikkert under deres opgaveløsning.
Vores tilgang til levering af IT services bygger på best practice (ITIL).

Vi har en ambition om, at afdelingen skal være blandt de bedste inden for cyber- og informationssikkerhed. Vi kan kun tillade os at være så ambitiøse fordi, vi har nogle af de dygtigste medarbejdere på området. Og dem passer vi godt på! Vi investerer gerne i uddannelse og udvikling af vores medarbejdere og sikrer, at den enkelte har muligheden for at udvikle sig både fagligt, personligt og individuelt.

Du er som Systemsikkerhedsofficer (i daglig tale – SYSOF) en del af Cyber- og Sikkerhedsafdelingen, der inkluderer Governance, Risk and Compliance sektionen, hvor vi er både civile og militære medarbejdere, de fleste med en teknisk baggrund.

Om stillingen

I rollen som SYSOF tilbydes du et afvekslende job med stort ansvar, inden for udvikling, vedligeholdelse- og daglig drift af IT-services.

Jobbet omfatter håndtering af sikkerhedshændelser, opklaring af sikkerhedsbrud, rådgivning til koncernens it-ansvarlige, støtte med risikovurderinger, akkreditering af systemer samt sikkerhedsdokumentation – alt sammen i et komplekst it-landskab.

Stillingens ansvarsområde rummer en stor kontaktflade, da du både er i hyppig kontakt med forretningsansvarlige for systemerne og Forsvarets Efterretningstjeneste/Center for Cybersikkerhed ift. hændelser, sikkerhedsmæssige afklaringer og udarbejdelse af akkrediteringer. Yderligere er SYSOF støttende for de projekter der gennemføres ift. råd og vejledning omkring it-sikkerhed.

Der arbejdes efter FKOBST 358-1, ISO 27001 og GDPR.
Forsvaret gennemgår disse år en større IT-transformation med det formål at konsolidere IT. Det forventes derfor, at der på SYSOF-området, vil ske ændringer i takt med konsolideringen gennemføres.

Om dig

Du er kaptajn og har gennemført VUK eller VUT-I/L. Er du erfaren premierløjtnant og uden gennemført VUK, vil du i så fald indgå en uddannelsesaftale og i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Du er erfaren premierløjtnant, der er i gang med eller har gennemført Føringskursus eller tilsvarende. Hvis du ønsker uddannelsesaftale med henblik på Føringskursus kan det også være en mulighed. Vi forestiller os, at du har lyst og mod på at arbejde med IT sikkerhed på alle niveauer.

Er du kaptajn/kaptajnløjtnant, forestiller vi os, at du har lyst og mod på at arbejde med IT sikkerhed på alle niveauer.

Har du suppleret din militære uddannelse med en relevant it-teknisk uddannelse eller certificeringer er det blot et plus.

Du har enten teknisk flair, eller du har tillært dig teknisk forståelse qua din erfaring. Hvis du har erfaring med it-drift og muligvis netværk, samt ISO 27001, vil det blot være endnu bedre. Stillingens ansvarsområde fordrer, at du bevæger dig på tværs af organisatoriske niveauer, og har erfaring med rådgivning og vejledning. Stillingen kræver god situationsfornemmelse, organisatorisk forståelse og et solidt overblik.

Vi forventer at du:
• Har et godt humør og formår at kommunikere teknisk komplekse informationer til såvel tekniske,
som ikke-tekniske samarbejdspartnere og kollegaer
• Har interesse for IT og specielt for informationssikkerhed
• Har kendskab til ISO 27001 og ITIL
• Er nysgerrig og har lyst til at lære nyt
• Du arbejder med stort engagement og formår at arbejde selvstændigt
• Du er struktureret, kvalitetsbevidst og tager ansvar for dine og sektionens opgaver
• Relevante certificeringer som CISSP og CISM kan være en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer ligeledes, at du har let ved at etablere relationer og har en teamorienteret tilgang, hvor du aktivt deler viden med dine kollegaer og opsøger viden den anden vej. Du er handlekraftig og formår at træffe beslutninger, da man i stillingen ofte stilles overfor IT-sikkerhedsmæssige problemstillinger, som skal afklares.

Arbejdssted
Cyberdivisionen bor i Hvidovre, men flytter til Ballerup inden for en årrække.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Dette brede opslag omfatter premierløjtnanter og kaptajner/kaptajnløjtnanter i løngruppe 3 og 4. Stillingens indhold og niveau justeres efter den valgte kandidat.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne godkendelse under hele ansættelsesforløbet.

Ansøgningsprocessen
Du er velkommen til at kontakte sektionschef Karsten Holm, på telefon 7281 4417, hvis du vil vide mere om stillingen.

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkårene, er du velkommen til at kontakte Diana Chabert på telefon 7281 9509.

Ansøgningsfristen er den 15. juni 2023, og vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i umiddelbar forlængelse heraf. Stillingen er til besættelse 1. september 2023. Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

OM Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Høje-Taastrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Lautrupbjerg 1-5, 2750 Ballerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=183631&DepartmentId=18959&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846313

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet